Susanne Danielsson 

Jollyfood


 

 

 

Kunskap,glädje och ett friskare liv

Här kan du få hjälp till ett gladare och friskare liv!

Vad letar du efter för hjälp? Har du inte hittat någon som du litar på och som lyssnar in dina behov? Hur hittar man någon som gillar att använda sina och andras erfarenheter för att minska jobbiga symtom på saker som inte fungerar så bra i kroppen?  Vill du veta något om den som ska hjälpa dig? 

Susanne har många års erfarenhet av pedagogik, sjukvård och friskvård som ledde fram till att hon sedan 2017 driver Jollyfood AB. Ett kunskapsföretag som vill lära ut och ge dig mer kunskap och insikter om hur du kan ta hand om dig själv på ett oändligt antal sätt och som vill förklara hur maten kan påverka din kropp. Men även behandla och förklara hur maten och lymfsystemet fungerar för att hjälpa din kropp att må så bra som möjligt med hjälp av allt ingår i begreppet friskvård. Lär dig laga god mat som hjälper din kropp att hålla sig frisk. Ge din kropp den näring den behöver. Se till att ditt lymfsystem inte är trögt genom att göra egenvård, gå på behandlingar och rör på dig på ett sätt som stimulerar ditt lymfsystem istället för att blockera det. Detta i kombination med härlig grön mat stärker ditt immunsystem och balanserar ditt endokrina system.

Under många år har hon brunnit för bra mat och bra råvaror. Sedan 1991 har hon varit aktiv i Svenska Kockars förening genom olika uppdrag på lokal och central nivå. Detta parallellt med hushållslärarjobb, restauranglärarjobb, bagare och kock. Ett överslag av antalet elever som hon haft  fram till dags datum är drygt 9000 elever. 

Under början av 2000-talet ökade hennes intresse för att prata om maten som medicin. Personlig kostrådgivning och föreläsningar om hur vår hälsa kan påverkas av kosten blev fler och när hennes egna behov  av friskvård ökade efter ett par operationer, det blev viktigt att förstå och ta hand om lymfsystemet och immunförsvaret. Intresset ökade att läsa på om vad den vetenskapliga forskningen kommit fram till och hur vetenskapen kopplar samman kosten och hur våra kroppar fungerar.  Hon fyllde på med praktiska kurser i massage, lymfmassage, akupressur, kompressionsutprovning och medicinsk laser och ett stort tack till Axelsson i Stockholm och LymfS  damer i Stockholms  som lärt ut lymfgymnastik, för att komplettera undersköterskeutbildning och universitetsstudier till hushållslärare. 

Jollyfood är allt som är bra för kropp och själ. Varje enskild människas behov är utgångspunkten oavsett om vi lagar mat tillsammans, gör lymfgymnastik eller kommer på behandlingar och kostrådgivning.

Alla människor har inte samma behov av hjälp. Du är unik! Vilka behov har du?Jollyfood AB

“Djupgående och mycket effektiv lymfmassage. Susannes erfarenhet märks tydligt. Uppskattar även hennes kostråd och peppning, för utan min kostomläggning till glutenfri kost hade jag aldrig kunnat uppnå den här stora förändringen. Rekommenderas varmt!”

Kund

Jollyfood AB

“Fantastisk behandling och Susanne är professionell och kunnig på så många områden. Min trötta kropp har fått nytt liv :-) ”

kund

Jollyfood AB

“Susanne är helt otrolig! Både i utförande och även hur hon delar med sig av sin kunskap.”

kund