Friskvård för alla...

Det här tycker vi om Jollyfood

Gunnel Almqvist Jag har läst Omstart av Karin Björkegren Jones som också rekommenderar Bebe Gransten som den bästa lymfmassören. Susanne Danielsson som har lärt sig och kontinuerligt fortbildar sig hos Bebe har sedan utfört denna mjuka och inkännande lymfmassage på mig och jag mådde bättre efteråt än jag gjort på många år. Kommer att fortsätta gå till Susanne. Exakt och lagom anpassat till min kropp och mina besvär och skavanker. Det är inte så många som får röra min kropp pga smärtproblem, ärr, whiplashskada m.m. men i Susannes händer är jag fullkomligt trygg och helt nöjd med bemötande, kunskap och uppföljning efteråt. Inte alla som gör reklam om att de ger just lymfmassage levererar denna kvalitet, det kan jag skriva under på...!!

Rekommenderar alla, med eller utan besvär, att gå till Susanne - bättre att vårda lymfan innan besvär uppstår, jag lovar

Jag är supernöjd med mitt besök hos Susanne! Mycket trevligt bemötande och fantastisk lymfsmassage för hela kroppen som gjorde susen för mig! Jag är så imponerad av den elektromagnetiska mätningen av mineraler och vitaminer i kroppen och så tacksam för Susannes kunskap och tips! Jag kände verkligen att jag fick mycket med mig och dessutom det lilla extra med IR-värmedynan under massagen och förståelse för mina specifika önskemål när det kommer till mat. TACK!

Linda Granquist

Tyck till!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible